• +31(0)23-5335877
  • info@kocx-reinigingstechniek.nl

Diensten

Diensten

Kocx Reinigingstechniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van diverse reinigingsoplossingen en -apparatuur voor bedrijven en particulieren. Het bedrijf biedt onder andere hogedrukreinigers, stofzuigers, schrobmachines en veegmachines aan. Daarnaast verkoopt Kocx Reinigingstechniek een uitgebreid assortiment aan reinigingsmiddelen en accessoires voor de reinigingsapparatuur. Het bedrijf streeft naar kwaliteit en duurzaamheid in haar producten en biedt tevens reparatie- en onderhoudsservices aan voor de aangeboden apparatuur.

Naast de verkoop van diverse reinigingsoplossingen en -apparatuur, is Kocx Reinigingstechniek ook RMF dealer. Dit houdt in dat het bedrijf gespecialiseerd is in het leveren van RMF Systemen, welke olie- en brandstoffiltratie oplossingen bieden voor diverse industrieën. Hiermee kan de kwaliteit van olie en brandstoffen worden verhoogd en de levensduur van machines worden verlengd.

Kocx Reinigingstechniek biedt tevens brandstoffiltratie oplossingen aan voor diverse toepassingen, zoals het filteren van brandstof voor generatoren, compressoren en scheepsmotoren. Deze brandstoffiltratie systemen zijn ontworpen om verontreinigingen en water uit brandstof te verwijderen, zodat de efficiëntie van de machines wordt verbeterd en de kans op storingen wordt verkleind.

Kocx Reinigingstechniek is dan ook dé specialist op het gebied van reinigingsoplossingen, RMF systemen en brandstoffiltratie voor diverse industrieën en toepassingen. Het bedrijf staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid in haar producten en services.